La programación del Club 41ºN queda suspendida por problemas técnicos. Os mantendremos informados.

Club 41ºN en tu idioma

19 de enero de 2011

Broadway/BCN: Club 41ºN - Avui de Catalunya

Broadway/Bcn: el Club 41º N


Tant de bo aconseguim que el Paral·lel torni a ser un eix de glamur per a les nits de Barcelona. Però no n'hi ha prou amb teatres com el recuperat Molino, el Victòria, l'Artèria o el Condal, ni tampoc amb la sala de concerts amb més personalitat de la ciutat, l'Apolo. Si volem que el Paral·lel sigui el Broadway català, cal que tota la zona estigui impregnada d'aquest sabor de nit. I que al voltant de tots aquests centres culturals hi hagi també altres petits espais que complementin l'oferta, sales de butxaca que apostin per nous talents i que preparin el brou del que es courà als barris grans. I encara més que això: bars, pubs i clubs que abasteixin les necessitats que puguin tenir els espectadors de tots aquests teatres.

I és que després de presenciar un espectacle que ens ha emocionat, talla el rotllo sopar un doner kebab o una pizza ràpida, o anar a un sorollós bar de tapes amb un canal de televisió criminal després d'admirar una obra que ens ha remogut l'ànima. Per això celebro l'arribada del Club 41º N. El seu concepte és ben bé novaiorquès: un local amb música en directe, amb tauletes, on es pot conversar i menjar des de les vuit del vespre fins a la matinada. Un punt de trobada per a gurmets i per als mateixos actors dels teatres. La música, a més de no ser enllaunada, varia a diari: brasilera, world music, kora, folk, son cubà, blues, boleros, duets de cracks, com les guitarres de Cece Giannotti i Jordi Picazos...

La fórmula del Club 41º N, encara que sembli mentida, és més renovadora del que sembla: defensa la cultura de la música en viu i encaixa en el sentit que hauria de tenir l'emblema del glamur barceloní: el Paral·lel.

Publicat a